COVID-19: Sikkerhed og sundhed er vores største prioritet, og vi følger aktivt alle retningslinjer fra myndighederne. Læs mere under nyheder.

Rababervej

Rababervej

Projektbeskrivelse

Byggeprojektet består af to tre-etagers boligbebyggelser på i alt 4.400kvm. Byggeriet huser 71 attraktive studieboliger og 18 delelejligheder samt fælles parkeringskælder. Hertil er der indrettet syv indbydende opholdsrum med fælles køkken, hvor de studerende kan mødes til fælles spisning og arrangementer. Rummene er lette og luftige med store vinduer, hvilket giver et flot lysindfald og hele komplekset er designet til at danne de ideelle rammer for et moderne studieliv. Ovenpå parkeringskælderen er indrettet et fælles, rekreativt udeareal. Det er lykkedes at levere nogle studieboliger, der både er hjemlige, sikre og funktionelle og det flotte resultat taler for sig selv.

I kælderen er bygningens vægt fordelt på bjælker og søjler fremfor bærende vægge, for på den måde at gøre så meget plads til parkering som muligt. Ventilation og varme er indrettet til at skabe et ideelt indeklima, med den rette mængde luftcirkulation og temperaturregulering. Brandsikkerheden er i top. Svend Poulsen A/S har været ansvarlige for hele byggeprojektets ingeniørprojektering. Alle ekspertiser hos Svend Poulsen A/S har været i spil i dette byggeri, fra el, VVS og ventilation til brand og konstruktioner.

Bygherre:

Gefion Group

Arkitekt:

Skala Arkitekter

Ingeniør:

Svend Poulsen A/S

Kunde:

Q-Construction

Bruttoareal:

6.050 m²

Byggeår:

2018-2019

Bygherre:

Gefion Group

Arkitekt:

Skala Arkitekter

Ingeniør:

Svend Poulsen A/S

Kunde:

Q-Construction

Bruttoareal:

6.050 m²

Byggeår:

2018-2019

Projektbeskrivelse

Byggeprojektet består af to tre-etagers boligbebyggelser på i alt 4.400kvm. Byggeriet huser 71 attraktive studieboliger og 18 delelejligheder samt fælles parkeringskælder. Hertil er der indrettet syv indbydende opholdsrum med fælles køkken, hvor de studerende kan mødes til fælles spisning og arrangementer. Rummene er lette og luftige med store vinduer, hvilket giver et flot lysindfald og hele komplekset er designet til at danne de ideelle rammer for et moderne studieliv. Ovenpå parkeringskælderen er indrettet et fælles, rekreativt udeareal. Det er lykkedes at levere nogle studieboliger, der både er hjemlige, sikre og funktionelle og det flotte resultat taler for sig selv.

I kælderen er bygningens vægt fordelt på bjælker og søjler fremfor bærende vægge, for på den måde at gøre så meget plads til parkering som muligt. Ventilation og varme er indrettet til at skabe et ideelt indeklima, med den rette mængde luftcirkulation og temperaturregulering. Brandsikkerheden er i top. Svend Poulsen A/S har været ansvarlige for hele byggeprojektets ingeniørprojektering. Alle ekspertiser hos Svend Poulsen A/S har været i spil i dette byggeri, fra el, VVS og ventilation til brand og konstruktioner.

Copyright © 2021 Svend Poulsen A/S
Scroll til toppen