COVID-19: Sikkerhed og sundhed er vores største prioritet, og vi følger aktivt alle retningslinjer fra myndighederne. Læs mere under nyheder.

Arbejdsmiljø

Arbejdsmiljø

Vi kultiverer velvære og trivsel på arbejdspladsen

En arbejdsplads er et fælles miljø, hvor alle medarbejdere bruger deres tid og kompetencer i hverdagen. Miljøet danner baggrund for det arbejdsliv, som hver enkelte medarbejder har og lever. Derfor er det vigtigt, at rammerne omkring det daglige arbejde bygger på sunde værdier og vilkår.

Hos Svend Poulsen A/S forstår vi vigtigheden i at opretholde det gode arbejdsmiljø. Vi tror på, at sunde værdier og vilkår kan kultivere trivsel og arbejdsglæde – og at dét kan mærkes på engagementet og arbejdskvaliteten i hverdagen. Det mener vi er essentielt for, at kunne føre en sund kerneforretning, der inkluderer alle parter.

  • Fokus på læringsprocesser
  • Team og tværfagligt samarbejde
  • Videreuddannelse/specialisering
  • Kursusforløb
  • Seneste værktøjer
  • Daglig madordning
  • Ugentligt fredagsbar
  • Sociale arrangementer
Som organisation vidner vi således om en bæredygtig kerneforretning og arbejdskultur, hvor der er balance mellem det fysiske, psykiske og sociale arbejdsmiljø.

Værdier og vilkår

Vi arbejder i et moderne kontormiljø i vores eget domicil i Hobro og snart Århus. Det er væsentligt for os at en sund forretning går hånd i hånd med et bæredygtigt arbejdsmiljø. Vi skal trives på arbejde, og vi har en særlig indsats omkring trivsel og arbejdsglæde. Glade medarbejdere er med til at skabe mere værdi og kvalitet i arbejdets udførsel. Vi befinder os i en foranderlig verden hvor vi oplever et stigende pres på vores ressourcer og effektivitet. 

Hos os har vi sat det lange lys på og giver arbejdsmiljøet særlig opmærksomhed gennem samtaler om det gode arbejdsliv. Vi har en faglig stolthed og vil levere de bedste løsninger og rammerne for at dette skal være til stede.Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder hvor man får muligheden for at være med i mange processer og vi har gode karrieremuligheder.

Vi arbejder i teams og der arbejdes med at optimere samarbejdet henimod kvalitetsløsninger. Vi tror på at de bedste løsninger findes i samarbejde med andre. Vi har en bred berøringsflade med flere aktører og vi har mange forskellige opgavetyper. Det giver mulighed for at arbejde både på tegnestuen som ude på byggepladsen. Det kræver omstillingsparathed og fleksibilitet og ikke mindst gode samarbejdskompetencer.

VIL DU VIDE MERE?​

Hos Svend Poulsen A/S har vi stor erfaring med og seneste viden om alle byggeriets faser. Vi sætter en ære i at levere rentabelt og bygbart kvalitetsbyggeri.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller brug for sparring omkring opgaver, ydelser eller partnerskab.

Copyright © 2024 Svend Poulsen A/S