COVID-19 OPDATERING: Sikkerhed og sundhed er vores største prioritet og vi følger aktivt alle retningslinjer fra myndighederne. Læs mere i nyheder.

Projekter

Projekter

Fra tegnebræt til byggeplads
på tværfaglig vis

Gennem årene har vi hos Svend Poulsen A/S udarbejdet flere hundrede byggeprojekter i samarbejde med kunder og bygherrer. Vi har gennem tiderne beskæftiget os med alt fra private boliger til større erhvervs- og butiksbyggerier, ligesom vi har indgået i samarbejdet på større offentlige projekter. Det forudsættes af, at vi har en store berøringsflade i hele Danmark samt enkelte dele af udlandet.

I nyere tid har vi skabt os forskellige nicher i opførelsen af etageboliger såvel som dagligvarebutikker. Dette er tæt knyttet til den efterspørgsel og vækst, som ses i samtidens samfundet. Vi har fingeren på pulsen, når konjunkturen svinger, og således sætter vi efter med typologisk, tværfaglig ekspertise.

I forlængelse af bestemte nicher har vi en bred forståelse for – samt erfaring med – flere forskellige typer af byggeri og bygningsløsninger. Det formidles samtidigt af vores projekt-portefølje herunder. Som en moderne tegnestue understreger vi netop den tværfaglige udfordring, som byggebranchen står overfor. I den anledning indarbejder vi ingeniør- og konstruktørfaglige kvaliteter i projektet – fra tegnebræt til færdigt byggeri.

Flere projektreferencer?

Svend Poulsen A/S har mere end 500 projekter bag sig. Fandt du ikke, hvad du ledte efter, er du velkommen til at kontakte os telefonisk eller på email via kontakt
Særligt i forbindelse med projektreferencer til prækvalifikation rettes henvendelse til adm. direktør, Henrik Kristiansen.

VIL DU VIDE MERE?​

Hos Svend Poulsen A/S har vi stor erfaring med og seneste viden om alle byggeriets faser. Vi sætter en ære i at levere rentabelt og bygbart kvalitetsbyggeri.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller brug for sparring omkring opgaver, ydelser eller partnerskab.

Copyright © 2021 Svend Poulsen A/S | Udviklet af Animedia 
Scroll til toppen