COVID-19: Sikkerhed og sundhed er vores største prioritet, og vi følger aktivt alle retningslinjer fra myndighederne. Læs mere under nyheder.

Projekter

Projekter

Fra tegnebræt til byggeplads
på tværfaglig vis

Gennem årene har vi hos Svend Poulsen A/S udarbejdet flere hundrede byggeprojekter i samarbejde med kunder og bygherrer. Vi har gennem tiderne beskæftiget os med alt fra private boliger til større erhvervs- og butiksbyggerier, ligesom vi har indgået i samarbejdet på større offentlige projekter. Det forudsættes af, at vi har en store berøringsflade i hele Danmark samt enkelte dele af udlandet.

I nyere tid har vi skabt os forskellige nicher i opførelsen af etageboliger såvel som dagligvarebutikker. Dette er tæt knyttet til den efterspørgsel og vækst, som ses i samtidens samfundet. Vi har fingeren på pulsen, når konjunkturen svinger, og således sætter vi efter med typologisk, tværfaglig ekspertise.

I forlængelse af bestemte nicher har vi en bred forståelse for – samt erfaring med – flere forskellige typer af byggeri og bygningsløsninger. Det formidles samtidigt af vores projekt-portefølje herunder. Som en moderne tegnestue understreger vi netop den tværfaglige udfordring, som byggebranchen står overfor. I den anledning indarbejder vi ingeniør- og konstruktørfaglige kvaliteter i projektet – fra tegnebræt til færdigt byggeri.

Flere projektreferencer?

Svend Poulsen A/S har mere end 500 projekter bag sig. Fandt du ikke, hvad du ledte efter, er du velkommen til at kontakte os telefonisk eller på email via kontakt
Særligt i forbindelse med projektreferencer til prækvalifikation rettes henvendelse til adm. direktør, Henrik Kristiansen.

VIL DU VIDE MERE?​

Hos Svend Poulsen A/S har vi stor erfaring med og seneste viden om alle byggeriets faser. Vi sætter en ære i at levere rentabelt og bygbart kvalitetsbyggeri.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller brug for sparring omkring opgaver, ydelser eller partnerskab.

Copyright © 2024 Svend Poulsen A/S