Projekter

Projekter

Fra tegnebræt til byggeplads
på tværfaglig vis

Gennem årene har vi hos Svend Poulsen A/S udarbejdet flere hundrede byggeprojekter i samarbejde med kunder og bygherrer. Vi har gennem tiderne beskæftiget os med alt fra private boliger til større erhvervs- og butiksbyggerier, ligesom vi har indgået i samarbejdet på større offentlige projekter. Det forudsættes af, at vi har en store berøringsflade i hele Danmark samt enkelte dele af udlandet.

I nyere tid har vi skabt os forskellige nicher i opførelsen af etageboliger såvel som dagligvarebutikker. Dette er tæt knyttet til den efterspørgsel og vækst, som ses i samtidens samfundet. Vi har fingeren på pulsen, når konjunkturen svinger, og således sætter vi efter med typologisk, tværfaglig ekspertise.

I forlængelse af bestemte nicher har vi en bred forståelse for – samt erfaring med – flere forskellige typer af byggeri og bygningsløsninger. Det formidles samtidigt af vores projekt-portefølje herunder. Som en moderne tegnestue understreger vi netop den tværfaglige udfordring, som byggebranchen står overfor. I den anledning indarbejder vi ingeniør- og arkitektfaglige kvaliteter i projektet – fra tegnebræt til færdigt byggeri.
Copyright © 2019 Svend Poulsen A/S   |   Udviklet af ANIMEDIA
Scroll til toppen