COVID-19: Sikkerhed og sundhed er vores største prioritet, og vi følger aktivt alle retningslinjer fra myndighederne. Læs mere under nyheder.

Arden Skole

Arden Skole

Projektbeskrivelse

På Arden skole er der opført en tilbygning i to etager med et rummeligt og lyst atrium. Læringscenter, administration og fællesrum er samlet i stueetagen og på første sal er der lokaler til udskolingen. Tilbygningen er lys og behagelig med store vinduer, og er bygget i rød tegl, hvilket får den til at komplementere de eksisterende bygninger. Byggeriet balancerer de miljømæssige og sociale forhold med teknisk kvalitet og en god totaløkonomi. Hele udvidelsen er samlet i én fælles bygning, for at skabe en optimeret helhedsløsning, hvilket har skabt et læringsmiljø med stor pædagogisk sammenhængskraft

Ved at bevare kælderen fra den oprindelige bygning er der i designet skabt en stærk forbindelse imellem det gamle og det nye, på en måde der viser, at traditionelt og moderne sagtens kan kombineres. Under byggeriet har Svend Poulsen A/S haft en seniorleder on site hver dag, for at sikre flow og problemløsning, så processen er forløbet så effektivt som muligt. Derudover har Svend Poulsen A/S været ansvarlig for at projektere installationerne, for indeklima og fundamenter samt afholdelse af byggemøder.

Bygherre:

Mariagerfjord Kommune

Arkitekt:

Kjaer & Richter A/S

Ingeniør:

Svend Poulsen A/S

Kunde:

Mariagerfjord Kommune

Bruttoareal:

4.328 m²

Byggeår:

2016 – 2017

Bygherre:

Mariagerfjord Kommune

Arkitekt:

Kjaer & Richter A/S

Ingeniør:

Svend Poulsen A/S

Kunde:

Mariagerfjord Kommune

Bruttoareal:

4.328 m²

Byggeår:

2016 – 2017

Projektbeskrivelse

På Arden skole er der opført en tilbygning i to etager med et rummeligt og lyst atrium. Læringscenter, administration og fællesrum er samlet i stueetagen og på første sal er der lokaler til udskolingen. Tilbygningen er lys og behagelig med store vinduer, og er bygget i rød tegl, hvilket får den til at komplementere de eksisterende bygninger. Byggeriet balancerer de miljømæssige og sociale forhold med teknisk kvalitet og en god totaløkonomi. Hele udvidelsen er samlet i én fælles bygning, for at skabe en optimeret helhedsløsning, hvilket har skabt et læringsmiljø med stor pædagogisk sammenhængskraft

Ved at bevare kælderen fra den oprindelige bygning er der i designet skabt en stærk forbindelse imellem det gamle og det nye, på en måde der viser, at traditionelt og moderne sagtens kan kombineres. Under byggeriet har Svend Poulsen A/S haft en seniorleder on site hver dag, for at sikre flow og problemløsning, så processen er forløbet så effektivt som muligt. Derudover har Svend Poulsen A/S været ansvarlig for at projektere installationerne, for indeklima og fundamenter samt afholdelse af byggemøder.

Copyright © 2021 Svend Poulsen A/S
Scroll til toppen