COVID-19: Sikkerhed og sundhed er vores største prioritet, og vi følger aktivt alle retningslinjer fra myndighederne. Læs mere under nyheder.

Om os

Om os

Vores virksomhedsprofil
og organisationsstruktur

Svend Poulsen A/S bygger på en tværfaglig virksomhedsprofil, som udspringer fra samtidens udfordringer og potentialer i byggebranchen. Moderne bygnings-arkitektur etableres i overlappet mellem adskillige specialistfelter og fagligheder, der tilsammen udformer projektets praktiske, logistiske, tekniske og æstetiske forhold og løsninger. Det er vores betragtning, at dette efterspørger en helhedsorientering gennem hele byggeprocessen, og dermed en inklusion af disse fag og felter, fra første til sidste fase.

Det er virksomhedens varemærke, at vores kunder udover en kompetent og helhedsorienteret samarbejdspartner, får kvalitetsrig totalrådgivning – både med hensyn til byggeprojektets udvikling, helhed og bygbarhed. Med vores forretningsfilosofi har vi truffet et bevidst valg om en flad organisationsstruktur, der kultiverer kvalitetsrigt byggerådgivning gennem tværfagligt samarbejde. Dét kalder vi en sund kerneforretning.

På baggrund af det erfarne og fagligt brede tegnestueteam kan vores dygtige projektledere således træffe hurtige beslutninger uden fordyrende forsinkelser og unødvendig administration.

VIL DU VIDE MERE?​

Hos Svend Poulsen A/S har vi stor erfaring med og seneste viden om alle byggeriets faser. Vi sætter en ære i at levere rentabelt og bygbart kvalitetsbyggeri.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller brug for sparring omkring opgaver, ydelser eller partnerskab.

Copyright © 2024 Svend Poulsen A/S