Om os

Om os

Vores virksomhedsprofil
og organisationsstruktur

Svend Poulsen A/S bygger på en tværfaglig virksomhedsprofil, som udspringer fra samtidens udfordringer og potentialer i byggebranchen. Moderne bygnings-arkitektur etableres i overlappet mellem adskillige specialistfelter og fagligheder, der tilsammen udformer projektets praktiske, logistiske, tekniske og æstetiske forhold og løsninger. Det er vores betragtning, at dette efterspørger en helhedsorientering gennem hele byggeprocessen, og dermed en inklusion af disse fag og felter, fra første til sidste fase.

Det er virksomhedens varemærke, at vores kunder udover en kompetent og helhedsorienteret samarbejdspartner, får kvalitetsrig totalrådgivning – både med hensyn til byggeprojektets udvikling, helhed og bygbarhed. Med vores forretningsfilosofi har vi truffet et bevidst valg om en flad organisationsstruktur, der kultiverer kvalitetsrigt byggerådgivning gennem tværfagligt samarbejde. Dét kalder vi en sund kerneforretning.

På baggrund af det erfarne og fagligt brede tegnestueteam kan vores dygtige projektledere således træffe hurtige beslutninger uden fordyrende forsinkelser og unødvendig administration.

Copyright © 2019 Svend Poulsen A/S   |   Udviklet af ANIMEDIA
Scroll til toppen