COVID-19: Sikkerhed og sundhed er vores største prioritet, og vi følger aktivt alle retningslinjer fra myndighederne. Læs mere under nyheder.

Nørager Friplejehjem

Nørager Friplejehjem

Projektbeskrivelse

Friplejehjemmet er opført i fire længer med attraktive gårdhaver, der skaber sammenhæng mellem bygningens fløje. Plejehjemmet har 40 lejemål med fællesarealer på begge etager, aktivitetssal samt en indbydende reception og gode lokaler til medarbejdere. Målet med byggeriet er at skabe et komfortabelt, hyggeligt og hjemligt miljø. Der er både mulighed for fællesskab og aktiviteter og for individualitet, så hver enkelt borgers behov vil kunne tilgodeses. Samtidig er der særligt fokus på skærpet brandsikkerhed samt brugervenlighed i alle installationerne.

I opfyldelsen af disse ønsker har Svend Poulsen A/S fokuseret på at projektere installationerne på en måde så alt er så brugervenligt som muligt for borgerne, samtidig med at der opretholdes en høj grad af energioptimering. I samarbejde med kommunen er den højnede brandsikkerhed blevet tilgodeset, således at løsningen er både sikker, funktionel og effektiv. Svend Poulsen har desuden stået for den resterende ingeniørprojektering med ansvar for statiske beregninger af de bærende konstruktioner samt energiberegninger, indeklima og dagslyssimuleringer af hele bygningen.

Bygherre:

AP Pension og Danske Diakonhjem

Arkitekt:

ERIK Arkitekter

Ingeniør:

Svend Poulsen A/S

Kunde:

Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Bruttoareal:

3.702 m²

Byggeår:

2019-2021

Bygherre:

AP Pension og Danske Diakonhjem

Arkitekt:

ERIK Arkitekter

Ingeniør:

Svend Poulsen A/S

Kunde:

Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Bruttoareal:

3.702 m²

Byggeår:

2019-2021

Projektbeskrivelse

Friplejehjemmet er opført i fire længer med attraktive gårdhaver, der skaber sammenhæng mellem bygningens fløje. Plejehjemmet har 40 lejemål med fællesarealer på begge etager, aktivitetssal samt en indbydende reception og gode lokaler til medarbejdere. Målet med byggeriet er at skabe et komfortabelt, hyggeligt og hjemligt miljø. Der er både mulighed for fællesskab og aktiviteter og for individualitet, så hver enkelt borgers behov vil kunne tilgodeses. Samtidig er der særligt fokus på skærpet brandsikkerhed samt brugervenlighed i alle installationerne.

I opfyldelsen af disse ønsker har Svend Poulsen A/S fokuseret på at projektere installationerne på en måde så alt er så brugervenligt som muligt for borgerne, samtidig med at der opretholdes en høj grad af energioptimering. I samarbejde med kommunen er den højnede brandsikkerhed blevet tilgodeset, således at løsningen er både sikker, funktionel og effektiv. Svend Poulsen har desuden stået for den resterende ingeniørprojektering med ansvar for statiske beregninger af de bærende konstruktioner samt energiberegninger, indeklima og dagslyssimuleringer af hele bygningen.

Copyright © 2021 Svend Poulsen A/S
Scroll til toppen