COVID-19: Sikkerhed og sundhed er vores største prioritet, og vi følger aktivt alle retningslinjer fra myndighederne. Læs mere under nyheder.

Sdr. Ringvej

Sdr. Ringvej

Projektbeskrivelse

Boligprojektet er et større byggeri på ca. 9000kvm opført i røde sten, og rummer 121 lejligheder. Den er smukt opbygget i forskydninger med fire og fem etager og har en praktisk kælder. Mellem bygningens længer er en åben og indbydende gårdhave, der inviterer til både leg og ophold. Der er 157 lettilgængelige parkeringspladser, hvoraf de 57 er i parkeringskælder. Boligerne er bygget som åbne, rummelige hjem, der skaber venlige og attraktive rammer om beboernes hverdag. Boligerne henvender sig til alle generationer, med lejligheder i forskellig størrelse proportionerede til at passe enhver livsstil.

I dette projekt er der fokus på at bevare god akustik i rummene i den enkelte lejlighed, samtidig med at lydforstyrrelser fra de omkringliggende lejligheder minimeres. I p-kælderen under gårdhaven er der arbejdet meget på de bærende konstruktioner, som sikrer at der er god, åben plads til lettilgængelig parkering. Svend Poulsen A/S har været ansvarlig for hele detailprojekteringen af byggeriet og har stået i spidsen for alle de tekniske beregninger. Heriblandt støj og akustik og bærende konstruktioner, samt dagslyssimuleringer, VVS og brandrådgivning med videre.

Bygherre:

KS Sønder Ringvej 15, Roskilde

Arkitekt:

Arkitema Architects (skitse- og myndighedsprojekt)

Ingeniør:

Svend Poulsen A/S

Kunde:

FB Gruppen

Bruttoareal:

12.100 m²

Byggeår:

2019-2020

Bygherre:

KS Sønder Ringvej 15, Roskilde

Arkitekt:

Arkitema Architects (skitse- og myndighedsprojekt)

Ingeniør:

Svend Poulsen A/S

Kunde:

FB Gruppen

Bruttoareal:

12.100 m²

Byggeår:

2019-2020

Projektbeskrivelse

Boligprojektet er et større byggeri på ca. 9000kvm opført i røde sten, og rummer 121 lejligheder. Den er smukt opbygget i forskydninger med fire og fem etager og har en praktisk kælder. Mellem bygningens længer er en åben og indbydende gårdhave, der inviterer til både leg og ophold. Der er 157 lettilgængelige parkeringspladser, hvoraf de 57 er i parkeringskælder. Boligerne er bygget som åbne, rummelige hjem, der skaber venlige og attraktive rammer om beboernes hverdag. Boligerne henvender sig til alle generationer, med lejligheder i forskellig størrelse proportionerede til at passe enhver livsstil.

I dette projekt er der fokus på at bevare god akustik i rummene i den enkelte lejlighed, samtidig med at lydforstyrrelser fra de omkringliggende lejligheder minimeres. I p-kælderen under gårdhaven er der arbejdet meget på de bærende konstruktioner, som sikrer at der er god, åben plads til lettilgængelig parkering. Svend Poulsen A/S har været ansvarlig for hele detailprojekteringen af byggeriet og har stået i spidsen for alle de tekniske beregninger. Heriblandt støj og akustik og bærende konstruktioner, samt dagslyssimuleringer, VVS og brandrådgivning med videre.

Copyright © 2021 Svend Poulsen A/S
Scroll til toppen