COVID-19: Sikkerhed og sundhed er vores største prioritet, og vi følger aktivt alle retningslinjer fra myndighederne. Læs mere under nyheder.

Energi- og indeklima

Energi- og indeklima

Alsidighed, bæredygtighed og dialog 

Hvad enten det er på arbejde, i skole, på studiet eller hjemme tilbringer størstedelen af danskerne de fleste af deres timer inden døre. Hos Svend Poulsen A/S ved vi, at for at sikre, at vi kan arbejde, lære og slappe af optimalt er det essentielt at have et godt indeklima. Samtidig er vi bevidste om at udvikle et indeklima, der giver en minimal belastning af miljøet og sikrer en balanceret bundlinje. Jo mere komplekse bygninger bliver, jo mere behov bliver der for individuelle løsninger indenfor indeklima og energi.  

Vi tilbyder et samspil mellem indeklimasimuleringer og energiberegninger, der gør at vi kan tilbyde et sundt indeklima kombineret med højere bæredygtighed og økonomisk balance. Vi har systematiske processer med styr på dokumentation og certificeringer til alle de behov kunden måtte have; herunder også bæredygtighedscertificering. 

Svend Poulsen A/S har en bred vifte af ingeniører, konstruktører med videre indenfor flere forskellige fagfelter. Arbejdet med energi og indeklima kan derfor kombineres med bygningens andre elementer, hvilket er med til at garantere et bedre resultat. Vi går i tæt dialog med de involverede i projektet så vi kan sikre kunden det bedst mulige udkom uanset opgavens omfang.  

VIL DU VIDE MERE?​

Hos Svend Poulsen A/S har vi stor erfaring med og seneste viden om alle byggeriets faser. Vi sætter en ære i at levere rentabelt og bygbart kvalitetsbyggeri.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller brug for sparring omkring opgaver, ydelser eller partnerskab.

Copyright © 2024 Svend Poulsen A/S