COVID-19: Sikkerhed og sundhed er vores største prioritet, og vi følger aktivt alle retningslinjer fra myndighederne. Læs mere under nyheder.

Bærende konstruktioner

Bærende konstruktioner

Erfaring, overblik og kvalitet

Hos Svend Poulsen A/S ved vi, at grundstenene til en sikker og funktionel bygning er de bærende konstruktioner. De bærende konstruktioner er bygningens skelet og skal kunne holde bygningens og tagets vægt, modstå vind og vejr samt være så sikre at de kan modstå brand eller storm. Fjerner man en bærende væg eller på anden vis ændrer i de bærende konstruktioner uden tanke for opretholdende konstruktion kan bygningen slå revner eller bryde sammen.

Vi tilbyder bred erfaring i bærende konstruktioner indenfor mange typer byggerier såsom butik, private hjem, erhvervsbyggerier samt offentlige institutioner. Vi kan udføre alle de statiske beregninger og lave den dokumentation der er påkrævet af myndighederne både ved nye bygninger, samt ombygninger der inkluderer bærende konstruktioner. Vi kan også skitsere nye projekter, stå for vurdering af stående bygningers tilstand samt føre tilsyn med både nye og eksisterende byggeprocesser. 

Svend Poulsen A/S har over 30 års erfaring som rådgivende ingeniør og har flere fag inde i huset således at arbejdet med bærende konstruktioner kan inkorporeres i en større kontekst med eksempelvis VVS, ventilation, brand med videre. Vi udfører skarp kvalitetssikring af vores ydelser og går i tæt dialog med entreprenører og leverandører for at sikre det bedst mulige resultat.

VIL DU VIDE MERE?​

Hos Svend Poulsen A/S har vi stor erfaring med og seneste viden om alle byggeriets faser. Vi sætter en ære i at levere rentabelt og bygbart kvalitetsbyggeri.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller brug for sparring omkring opgaver, ydelser eller partnerskab.

Copyright © 2024 Svend Poulsen A/S