COVID-19: Sikkerhed og sundhed er vores største prioritet, og vi følger aktivt alle retningslinjer fra myndighederne. Læs mere under nyheder.

VVS og ventilation

VVS og ventilation

Teori, præcision og samspil

VVS og ventilation er uvurderlige dele af en bygnings konstruktion. Ofte er disse elementer usynlige i et byggeri, men hos Svend Poulsen A/S forstår vi vigtigheden af, at de skal være gennemtænkte og udarbejdet til at spille sammen med bygningens andre elementer. På den måde kan vi sikre et ideelt og velfungerende resultat både for miljøet, brugerne og bundlinjen. 

Svend Poulsen A/S tilbyder projektering og dimensionering af VVS og ventilationssystemer hvori vi sikrer, at alle installationer har plads og fastlægger hvor store installationerne i byggeriet skal være for at leve op til krav fra bygningsreglement og bygherre. Herunder ligger også dimensionering af kloak der inkluderer arbejde med afløbssystemer både indenfor og udenfor. 

Svend Poulsen A/S råder over et istallationsteam med teoretisk såvel som praktisk baggrund, der har bred erfaring og viden indenfor både projektering og dimensionering. Derved kan vi skræddersy en funktionel og bæredygtig løsning til hvert enkelt projekt. Hvad enten det er et nyt projekt eller renovering af en eksisterende konstruktion har vi styr på myndighedskravene og leverer et gennemarbejdet produkt der lever op til krav fra såvel myndigheder og bygherre. 

VIL DU VIDE MERE?​

Hos Svend Poulsen A/S har vi stor erfaring med og seneste viden om alle byggeriets faser. Vi sætter en ære i at levere rentabelt og bygbart kvalitetsbyggeri.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller brug for sparring omkring opgaver, ydelser eller partnerskab.

Copyright © 2024 Svend Poulsen A/S